TurfTroniq

Assisted Mowing System

Welkom bij de uitvinders en pioniers van robottechniek voor de groene sector. Het bedrijf met de meeste kennis, de meeste ervaring en de beste oplossingen.

Kwaliteitsverbetering zonder meerkosten

Wilt u zelf de volledige controle over het maaiproces behouden? Dan is AMS dé oplossing. Het helpt u perfect maaiwerk af te leveren onafhankelijk van de bestuurder en zelfs bij slecht zicht of in het donker.

AMS is een add-on voor uw bestaande maaimachine. Het zorgt ervoor dat uw maaimachine op de maaibanen en de afsluitronde automatisch stuurt en dat ook de maaikooien precies op tijd worden bediend. Hierdoor worden maaifouten voorkomen, worden snaar-strakke maailijnen gemaaid en ligt de afsluitronde altijd op dezelfde plaats. AMS levert u kwaliteitswerk zonder inspanning.

Perfect maaiwerk afleveren

AMS is een add-on voor uw bestaande maaimachine

Kwaliteit van het maaiwerk is gegarandeerd

AMS levert u kwaliteitswerk zonder inspanning

TurfTroniq B.V. is in 2016 opgericht en is uitgegroeid tot de specialist in robottechniek voor de groene sector.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in ons vakgebied

TurfTroniq is wereldmarktleider op het gebied van robotisering in de golfsector met state-of-the art oplossingen die werken en ook blijven werken. Met meer dan 25 jaar ervaring, een track record van meer dan 80.000 uur onbemand maaien en continue innovatie bieden wij onze klanten oplossingen om slimmer en efficiënter te werken.

AMS is een uiterst betrouwbaar systeem

Omdat AMS ervoor zorgt dat u met minder overlap maait, bent u sneller klaar met maaien. Bovendien kunt u maaibanen overslaan, zonder dat de aansluiting niet meer klopt. Hierdoor kunt eveneens tijd besparen. AMS geeft u minimaal 10% tijdswinst en dus ook 10% minder brandstofverbruik, onderhoudskosten en afschrijving. Hierdoor betaalt AMS zichzelf. De kwaliteitswinst en het gemak is dus gratis!

AMS is een uiterst betrouwbaar systeem wat bovendien zeer prettig is in het gebruik. We bieden iedere gebruiker cloud-diensten aan waarmee u uw maaier op de kaart kunt volgen. Al uw gegevens worden bovendien veilig opgeslagen in de cloud. Wij bieden standaard ondersteuning op afstand; we kunnen met u meekijken als dat nodig is. Ervaar het gemak en de precisie van AMS. Gemak en kwaliteitswerk zonder kosten!

Uiteraard kunt u ons altijd bellen via ons nummer:

Service: +31 (0)85 – 2007996

Algemeen: +31 (0)85 – 2007110

of via de mail:

info@turftroniq.com

Pin It on Pinterest

Share This