TurfTroniq

OVER ONS

Welkom bij de uitvinders en pioniers van robottechniek voor de groene sector. Het bedrijf met de meeste kennis, de meeste ervaring en de beste oplossingen.

Bespaar kosten en verhoog kwaliteit

Korte terugverdientijd

Veiligheid staat voorop

25 jaar ervaring in robottechniek

The green innovators

TurfTroniq B.V. is in 2016 opgericht en is uitgegroeid tot de specialist in robottechniek voor de groene sector. Wij werken continu aan het verbeteren van onze producten en aan nieuwe oplossingen waarmee wij onze eindgebruikers van dienst kunnen zijn. We maken techniek die werkt. gemakkelijk bedienbaar is en rendement oplevert.

Ons team van specialisten is in staat om innovatieve en betrouwbare producten in de markt te zetten door onze no-nonsense bedrijfscultuur. We zijn trots op ons bedrijf, onze producten en onze klanten!

Bij uitstekende producten hoort uiteraard een sublieme service. Met meer dan 25 jaar ervaring in robottechniek en een team van specialisten kunnen wij u dan ook voorzien van de beste ondersteuning.

Robotic Mowing System

Door uw machine uit te rusten met TurfTroniq RMS verhoogt u in één klap de kwaliteit van het maaiwerk en bespaart u direct kosten. Met de slimme techniek van TurfTroniq wordt uw standaard maaimachine een robotmaaier.

Assisted Mowing System

 AMS is een add-on voor uw bestaande maaimachine. Het zorgt ervoor dat uw maaimachine op de maaibanen en de afsluitronde automatisch stuurt en dat ook de maaikooien precies op tijd worden bediend. Hierdoor worden maaifouten voorkomen, worden snaar strakke maailijnen gemaaid en ligt de afsluitronde altijd op dezelfde plaats. AMS levert u kwaliteitswerk zonder inspanning.

Machines

Uur onbemand

Tevreden golfbanen

Jaar ervaring

WAT WE DOEN!

Robotic mowing system

Onbemand maaien: verhoog kwaliteit en verlaag kosten

Door uw machine uit te rusten met TurfTroniq RMS verhoogt u in één klap de kwaliteit van het maaiwerk en bespaart u direct kosten. Met de slimme techniek van TurfTroniq wordt uw standaard maaimachine een robotmaaier.

Assisted mowing system

Bemand maaien met een gegarandeerd topresultaat.

AMS is een add-on voor uw bestaande maaimachine. Het zorgt ervoor dat uw maaimachine op de maaibanen en de afsluitronde automatisch stuurt en dat ook de maaikooien precies op tijd worden bediend. 

Service

We staan bekend om onze uitstekende service. 

Bij de beste producten hoort uiteraard een sublieme service. Met meer dan 25 jaar ervaring in robottechniek en een team van specialisten kunnen wij u dan ook voorzien van de beste ondersteuning. Uiteraard kunt u ons altijd bellen .

Uiteraard kunt u ons altijd bellen via ons nummer:

Service: +31 (0)85 – 2007996

Algemeen: +31 (0)85 – 2007110

of via de mail:

info@turftroniq.com

Pin It on Pinterest

Share This