TurfTroniq

Robotic Mowing System

Welkom bij de uitvinders en pioniers van robottechniek voor de groene sector. Het bedrijf met de meeste kennis, de meeste ervaring en de beste oplossingen.

Verhoog kwaliteit en verlaag kosten

Door uw machine uit te rusten met het Robotic Mowing System (RMS) van TurfTroniq verhoogt u in één klap de kwaliteit van het maaiwerk en bespaart u direct kosten. Met de slimme techniek van TurfTroniq wordt uw standaard maaimachine een robotmaaier.

De technologie van TurfTroniq zorgt ervoor dat u tijd krijgt om andere werkzaamheden uit te voeren. Ca. 90% van de arbeidstijd en -kosten worden bespaard. Hiermee kunt u uw investering binnen twee jaar terugverdienen.

Kwaliteit van het maaiwerk is gegarandeerd. Geen mens kan zo strak en recht maaien als een robotmaaier, dat hebben we in de praktijk bewezen. Kaarsrechte banen, rustig keren en een consequente afsluitronde geeft uw baan een kwaliteitsimpuls.

RMS is een uiterst betrouwbaar systeem waarvan u jaren plezier zult hebben. Uw maaier blijft bovendien gewoon handmatig bruikbaar voor als u zelf zou willen maaien, bijvoorbeeld bij extreme natheid. Omdat de machine standaard blijft, blijft deze zijn waarde bij inruil behouden.

Bespaar 90% van de arbeidstijd en kosten

Investering binnen 2 jaar terug verdiend

Kwaliteit van het maaiwerk is gegarandeerd

Kaarsrechte banen

Een uiterst betrouwbaar systeem

Veiligheid staat voorop

Cloud-diensten

TurfTroniq B.V. is in 2016 opgericht en is uitgegroeid tot de specialist in robottechniek voor de groene sector.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in ons vakgebied

TurfTroniq is wereldmarktleider op het gebied van robotisering in de golfsector met state-of-the art oplossingen die werken en ook blijven werken. Met meer dan 25 jaar ervaring, een track record van meer dan 80.000 uur onbemand maaien en continue innovatie bieden wij onze klanten oplossingen om slimmer en efficiënter te werken.

Veiligheid staat voorop bij het onbemand maaien.

RMS maakt gebruik van state-of-the-art obstakeldetectie met behulp van 3D camera’s. Hierdoor wordt op tijd gestopt voor obstakels. Als het obstakel weg is, gaat de machine gewoon weer verder. Daarnaast wordt u machine voorzien van slimme bumpers en een noodstop waarmee direct de motor wordt uitgeschakeld. Zo kunt u het systeem veilig gebruiken.

We bieden iedere gebruiker cloud-diensten aan waarmee u uw robotmaaier op de kaart kunt volgen en u ontvangt meldingen van de maaier zodat u de volledige controle heeft. Al uw gegevens worden bovendien veilig opgeslagen in de cloud. Wij bieden standaard ondersteuning op afstand; we kunnen met u meekijken als dat nodig is.

Tientallen collega’s in binnen- en buitenland gingen u voor; vraag gerust naar hun ervaringen en ervaar zelf hoe u met RMS uw kosten kunt verlagen en uw kwaliteit kunt verhogen.

Uiteraard kunt u ons altijd bellen via ons nummer:

Service: +31 (0)85 – 2007996

Algemeen: +31 (0)85 – 2007110

of via de mail:

info@turftroniq.com

Pin It on Pinterest

Share This